Beeld: LINDA

Wij hebben genoten van de eerste aflevering van Bitterzoet, de nieuwe en komische dramaserie van LINDA.tv. Een serie bomvol bekentenissen van vrouwen met een fantastisch rotleven, zoals ze het zelf omschrijven. Extra leuk: Kek Mama-columniste Roos Schlikker schreef het scenario.

Bitterzoet gaat over Anna, Caro en Esmée (gespeeld door Anniek Pheifer, Jennifer Hoffman en Tina de Bruin). De dertigers kennen elkaar al sinds hun studententijd en hebben alledrie een eigen leven, maar zien elkaar regelmatig. Daten, rimpels, sex, opvoeding: niets blijft onbesproken. Bitterzoet is iedere donderdagavond alleen online te zien duurt zes minuten per aflevering. Ideaal dus, om tussendoor even op je telefoon te kijken.

Bron: LINDAnieuws.nl, LINDA.tv

Saar Koningsberger stuurt haar dochter Scottie deze week voor het eerst naar de opvang. Spannend, dus propt ze haar eigen agenda helemaal vol. Ze is druk met de voorbereidingen voor haar nieuwe bedrijf, moet naar het ziekenhuis voor een controle en loopt te stoeien met de Maxi-Cosi. 
 


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >