Beeld: LINDA

Wij hebben genoten van de eerste aflevering van Bitterzoet, de nieuwe en komische dramaserie van LINDA.tv. Een serie bomvol bekentenissen van vrouwen met een fantastisch rotleven, zoals ze het zelf omschrijven. Extra leuk: Kek Mama-columniste Roos Schlikker schreef het scenario.

Bitterzoet gaat over Anna, Caro en Esmée (gespeeld door Anniek Pheifer, Jennifer Hoffman en Tina de Bruin). De dertigers kennen elkaar al sinds hun studententijd en hebben alledrie een eigen leven, maar zien elkaar regelmatig. Daten, rimpels, sex, opvoeding: niets blijft onbesproken. Bitterzoet is iedere donderdagavond alleen online te zien duurt zes minuten per aflevering. Ideaal dus, om tussendoor even op je telefoon te kijken.

Bron: LINDAnieuws.nl, LINDA.tv

Saar Koningsberger geeft toe: de kledingkast van Scottie barst bijna uit z'n voegen en toch blijft ze kopen voor haar dochter. 'Sinds ik haar heb, bestel ik zo veel. Ondanks dat ze er snel uitgroeit denk ik: 'Hebben, hebben, hebben!'.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Bobbi en Mark hebben een topweek achter de rug met als één van de hoogtepunten de tweede verjaardag van zoon Brandon. De kers op de taart? Hét cadeau, waar de kleine man dolgelukkig mee is. “We mogen het niet eens aanraken."

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >