Het leven van vrouwen is vaak duurder dan dat van mannen. En nee, niet omdat we nou zoveel meer shoppen dan mannen. Wat de reden dan wel is? Het komt door de verzorgingsproducten die we gebruiken. Al die crèmes en haarmaskers zijn verrukkelijk, maar vele malen duurder dan de producten die mannen gebruiken. Deze video is daar het bewijs van.

De Amerikaanse Glamour laat in dit filmpje zien wat de gemiddelde vrouw en man kwijt is aan verzorgingsproducten. De prijzen zijn dan wel in dollars, maar de boodschap is méér dan duidelijk.

Bron: NSMBL

Maandenlang postte Saar Koningsberger vijf dagen per week een video over haar zwangerschap op YouTube, maar nu dochter Scottie er is, breekt dit haar op. Ze besluit het wat rustiger aan te doen: 'Ik vond het moeilijk om deze video te maken, maar het moest er toch een keer van komen. Ik heb het momenteel zo druk, maar wil kunnen genieten van mijn baby in deze bijzondere periode.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Saar Koningsberger heeft al nachten niet geslapen, want baby Scottie draait het dag- en nachtritme om. In een boek over slaaptraining zoekt de presentatrice naar tips. "Voorlopig ligt ze tijdens het slapen nog lekker tussen ons in, maar het wordt inmiddels wel tijd dat ze een goed slaapritme opbouwt in haar eigen wiegje."

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >