Kekmama.nl is compleet nieuw! En dat vieren we met mooie prijzen, nieuwe blogs en nog meer tofs.

Kekmama.nl is hét online platform voor leuke vrouwen die ook moeder zijn. Je vindt er de beste uitjes en vakanties (van strandtent-lunch tot drie weken vakantie met je gezin), de leukste cadeaus (voor jezelf en voor je kinderen), goede shoptips en mooie aanbiedingen.

Shoppen en lezen

Op Kekmama.nl kun je niet alleen fijne shopinspiratie opdoen, je leest er ook heerlijke blogs en columns. Hoofdredacteur Sara van Gorp: ‘Ik ben heel blij met onze nieuwe blogger: Mariëtte Middelbeek, bestsellerauteur en chef redactie van Kek Mama. En natuurlijk vind je op Kekmama.nl de topcolumns van onze columnisten, zoals Roos Schlikker, Jan Heemskerk, Nynke de Jong. Ik lig vaak ’s avonds in bed nog wat op Kekmama.nl te surfen, heerlijk.” Ook leuk: (maar die leest Sara dan weer niet ;-) de openhartige editorials van onze hoofdredacteur kun je ook op Kekmama.nl lezen.

Winnen

Deze week geven we lekker veel prijzen weg om met jou te vieren dat onze nieuwe site online is! Dus hou Kekmama.nl in de gaten of volg ons op Facebook.

De steigerhouten bedden van Livengo zijn robuust, puur, stoer, en kunnen tegen een stootje – wel zo fijn als je kinderen hebt.

De bedden zijn er in verschillende afmetingen, van eenpersoonsbed tot aan een familiebed van wel 2,40 meter bij 2,20 meter groot – je past er dus met je hele gezin in. Lekker knus en hartstikke gezellig op een zondagochtend.

Winnen

Leuk: jij maakt nu kans op zo’n familiebed (in een afmeting naar keuze, exclusief lattenbodem en matras, thuis bezorgd en gemonteerd) als je meedoet met onze winactie. Hoe je dat doet? Kwestie van onderstaand winformulier invullen en klaar ben je.