Kekmama.nl is compleet nieuw! En dat vieren we met mooie prijzen, nieuwe blogs en nog meer tofs.

Kekmama.nl is hét online platform voor leuke vrouwen die ook moeder zijn. Je vindt er de beste uitjes en vakanties (van strandtent-lunch tot drie weken vakantie met je gezin), de leukste cadeaus (voor jezelf en voor je kinderen), goede shoptips en mooie aanbiedingen.

Shoppen en lezen

Op Kekmama.nl kun je niet alleen fijne shopinspiratie opdoen, je leest er ook heerlijke blogs en columns. Hoofdredacteur Sara van Gorp: ‘Ik ben heel blij met onze nieuwe blogger: Mariëtte Middelbeek, bestsellerauteur en chef redactie van Kek Mama. En natuurlijk vind je op Kekmama.nl de topcolumns van onze columnisten, zoals Roos Schlikker, Jan Heemskerk, Nynke de Jong. Ik lig vaak ’s avonds in bed nog wat op Kekmama.nl te surfen, heerlijk.” Ook leuk: (maar die leest Sara dan weer niet ;-) de openhartige editorials van onze hoofdredacteur kun je ook op Kekmama.nl lezen.

Winnen

Deze week geven we lekker veel prijzen weg om met jou te vieren dat onze nieuwe site online is! Dus hou Kekmama.nl in de gaten of volg ons op Facebook.

Geen zin om de kerstboom wéér op te tuigen met versiering van vorig jaar? Doe dan nieuwe ideeën op met de stijltest van Intratuin op inspiratie.intratuin.nl/ontdek-jouw-kersttrend. Kek Mama mag shoptegoed weggeven, dus wie weet kun jij je boom dit jaar in een Frost Delight-look (zie foto 1) hullen of in een van de andere vijf kersttrends.

Winnen?

Kek Mama mag 3x shoptegoed à €200 weggeven. Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Ontdek een mysterieus maanlandschap, relax op een parelwit strand. Vanuit de appartementen wandel je eerst door het centrum, daarna kom je bij de haven van Puerto del Carmen en de tapastentjes. 

                                

Wat is het precies?

Op het Canarische eiland Lanzarote in Puerto del Carmen, een plaatsje dat bestaat uit een zes kilometer lange boulevard met twee stranden, een mooi oud centrum inclusief vissershaven, restaurants en winkels. 

Hoe is ons appartement?

Appartementen Morromar zijn strak, fris en gezellig ingericht. Er zijn twee zwembaden, een mini-club (4-12 jaar) en een kinderdisco. Vlakbij zijn er winkels én het Matagorda-zandstrand. 

                                              

Wat hoort bij dit arrangement?

  • Retourvlucht Amsterdam-Lanzarote met TUI fly
  • Luchthavenbelasting/brandstofheffing
  • Retourtransfer luchthaven-hotel
  • Nederlandssprekende reisleiding
  • 7 x overnachting o.b.v. logies en ontbijt
  • Gratis upgrade naar halfpension

GA NAAR TUI.NL/KEKMAMA

Bellen kan ook: 088-0885885 (lokaal tarief). Of ga langs bij een TUI-winkel.