WIN! een verblijf in Zwitserland

Geschreven op 27 februari 2015 door Redactie Kek Mama

Zwitserland

Van een heus indianenfort tot 2300 meter naar beneden crossen met een monsterstep. Nee, in Zwitserland is er buiten het wintersportseizoen nog veel meer te doen dan alleen wandelen door de bergen. Kom bijvoorbeeld tot rust in de thermale baden in Leukerbad! Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Bij Kek Mama maak je nu kans op een verblijf van 7 nachten in Vakantiewoning Cordelia in Saas Fee (T.W.V. € 2000,-, exclusief eten en reiskosten). Kans maken? Vul dan snel een winformulier in!

Kijk je op de iPad? Klik dan hier.

Belangrijke informatie
– De voucher moet worden ingewisseld tussen 6 april en 15 november 2015.
– De prijs is inclusief servicekosten, zoals bedlinnen, elektriciteit en schoonmaak
– De actie is geldig voor maximaal 6 personen.
– De prijs kan niet tegen contanten worden ingeruild

Over Interhome
Interhome biedt ruim 3800 vakantiehuizen aan in Zwitserland, waaronder een groot aantal in de regio Wallis. Het aanbod varieert van knusse stadsappartementen en vakantiewoningen aan het meer tot prachtige huizen in de bergen. Meer info vind je op interhome.nl.

Deze actie loopt t/m 27 maart 2015

  Winnen Voorwaarden

  WIN! Kinderkledingset van Ninie

  Geschreven op 25 februari 2015 door Redactie Kek Mama

  Web_ninie
  Ken jij Ninie kinderkleding al? Ninie kinderkleding is de webshop met hippe, kleurrijke en fairtrade kleding voor meisjes vanaf 3 maanden tot 10 jaar. Extra leuk dus, dat Kek Mama deze maand 5 kledingsetjes (t.w.v. € 61,85 per set) mag weggeven! Kans maken? Doe mee!

  De set bestaat uit het nieuwe hippe A-lijn zomerjurkje, een roze met wit gestreepte driekwart legging en een bolero (kleur naar keuze). Je kunt kiezen uit de maten 86-92 t/m 134-140. Kans maken? Vul dan het winformulier in. Vergeet niet om in het veld ‘oplossingen’ de kledingmaat van je kind in te vullen.

  * Kijk je op de iPad? Klik dan hier.

  Niet gewonnen? Geen nood, want als lezeres van Kek Mama krijg je een cadeaubon t.w.v. € 10,- bij besteding vanaf € 20,- én gratis verzending in Nederland. Ga snel naar ninie.nl. De cadeauboncode = NINIEKEK.

  Over Ninie kinderkleding
  Ninie verkoopt sinds april 2011 haar eigen kinderkledinglijn met hippe, kleurrijke T-shirts, leggings, rokjes, jurkjes en bolero’s. Daarnaast verkoopt Ninie hippe, fairtrade kinderkledingmerken die vanuit de hele wereld komen. Daar zijn ze trots op, want Ninie is één van de 10 webwinkels in Nederland die de complete collecties verkoopt van de grote Nederlandse merken Dutch Heroes, The Dutch Design Bakery, ZieZoo en Mijn.

  Elke bestelling wordt vrolijk ingepakt en bij iedere bestelling krijg je een cadeautje voor je dochter. Winkelen bij Ninie is altijd een feestje!

   Winnen Voorwaarden

   WIN! Loco Mini-set

   Geschreven op 2 februari 2015 door Redactie Kek Mama

   M
   Grote kans dat ook jij vroeger hebt gespeeld met Loco Mini. Dit leerspel bestaat namelijk al meer dan veertig jaar! Je geheugen nog even opfrissen? Bij Loco Mini gaat het erom dat je antwoorden geeft op vragen. Op elk antwoord leg je een blokje en zodra er blokjes liggen op alle antwoorden, draai je het doosje met de blokjes om. Aan de hand van het figuur dat is verschenen, kun je zelf controleren of de gegeven antwoorden ook echt juist zijn. Spelenderwijs leren kinderen tussen de 4 en 8 jaar zo meer over allerlei onderwerpen, zoals taal, rekenen en verkeer. Tegenwoordig zijn er ook Loci Mini’s waarbij een bekend karakter centraal staat, zoals Dora, Kikker en Dolfje Weerwolfje.  Extra leuk: Kek Mama mag 10 setjes (t.w.v. € 25,95) weggeven!

   We geven de volgende sets weg:

   2x rekenen
   2x taal
   3x Dora
   3x Kikker

   Kans maken? Vul dan het winformulier in. Vergeet niet om in het veld ‘oplossingen’ neer te zetten welke Loco Mini-set je wilt winnen.

   * Kijk je via de iPad? Klik dan hier.

   Deze actie loopt tot en met 26 februari 2015. Winnaars krijgen bericht.

    Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

    Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
    Voorwaarden