WIN! De leukste kinderboeken

Geschreven op 23 september 2014 door Redactie Kek Mama

Web_Collage_Kinderboeken

Kinderboeken zijn er in alle soorten en maten. De beste acht titels van nu? Die vind je op deze pagina! En het leuke is: je kunt deze boeken winnen!

Kans maken? Doe mee en vul het winformulier in! Vergeet niet om in het veld ‘oplossingen’ de titel van het boek in te vullen dat jij wil winnen.

* Kijk je op de iPad? Klik dan hier.

Scroll naar beneden voor alle titels.

1. Kleine Ezel – Ritselfeest

Kleine Ezel wordt steeds groter. En op een dag is het feest! Met ballonnen en cadeautjes. Heel veel speel- en ritselplezier!

Door Rindert Kromhout & Annemarie van Haeringen. € 6,99.

Klik hier voor meer informatie.

2. Rover op avontuur

Rover wil racen met zijn vriendjes. Maar Bots, Glitter en Kieper hebben geen tijd. In je eentje racen is niet leuk, denkt Rover. Langzaam rijdt hij terug naar huis. Maar… wat is dat daar, hoog in de lucht? Het lijkt wel een auto die kan vliegen!

Door Jeska Verstegen. € 8,50.

Klik hier voor meer informatie.

3. Het vrolijke voorleesboek van Kikker

‘Ben ik vandaag jarig?’ zei Kikker verbaasd. ‘Dat was ik helemaal vergeten.’ ‘Maar wij niet!’ riepen zijn vrienden in koor. Kikker is een vriend voor alle leeftijden. Een oer-Hollandse held, over de hele wereld geliefd en hij wordt dit jaar 25 jaar jong! Dat viert hij met een dik boek vol verhalen. Lees het voor, beleef het mee, en vier de verjaardag van Kikker!

Door Max Velthuijs. € 14,99.

Klik hier voor meer informatie.

4. Hoera voor Muis! stickerboek

Vandaag is Muis jarig. Dat is spannend! Muis doet boodschappen, maakt iets lekkers om te trakteren en versiert het huis met slingers en ballonnen. Help jij haar mee? Gebruik de stickers achter in het boek om Muis een prachtig verjaardagsfeest te geven. Fijne verjaardag, Muis!

Door Lucy Cousins. € 6,50.

Klik hier voor meer informatie.

5. Keteltje – Prinses met praatjes

Daghallo! Later wordt Prinses Keteltje net zo koninklijk als Koningin Moeder. Beloofd. Maar nu nog even niet! Keteltje is een stoere prinses van zes, en ze heeft het veel te druk om nu al keurig handjes te schudden en lintjes te knippen. Ze moet eerst nog verstoppertje spelen met Prins Opa, leren zwemmen in de hofvijver, vliegen in haar knalroze helikopter, de langste zuurstok ter wereld maken… Samen met haar vriendje Doffie, haar varken Beppie en haar kat Sneeuwbal maakt Keteltje van elke dag een feestje.  Een hartveroverend voorleesboek over een eigenwijs prinsesje.

Door Jeska Verstegen. € 12,50.

Klik hier voor meer informatie.

6. Woezel en Pip – Overal vriendjes

Woezel en Pip hebben overal vriendjes, van alle bomen in het bos tot alle vogels in de lucht. Samen met Woezel en Pip leer je ze allemaal kennen! Maar er mist er nog een. Weet jij wie dat is?

Door Guusje Nederhorst. € 12,99.

Klik hier voor meer informatie.

7. Foeksia en het Heksenfeest

Wakkabakkaboe! Het is Heksenfeest in het Heksenbos. Wild, woest en vrolijk. Foeksia danst en springt. Maar dan verdwijnen alle kleuren. Het regent. De heksen huilen. Een lange, zwarte schaduw sluipt door het bos. Wie wil het Heksenfeest verpesten met een verdrietspreuk? Foeksia moet dit stoppen. Maar hoe?

Door Paul van Loon. € 9,99.

Klik hier voor meer informatie.

8. MeerMonster

Wat zit daar in de emmer zalm die Pa meebracht? Volgens opa weerwolf is het een Selkie, een wezentje uit Schotland. Het moet zo snel mogelijk terug, anders kan het niet overleven. Dolfje gaat samen met Timmie, Pa en Leo naar Schotland om zijn nieuwe vriendje terug te brengen. Een gevaarlijke reis, want Schotland is een land vol geheimen: wonderlijke doedelzakspelers en diepe meren met monsters… En denkt Dolfje dat maar of worden ze echt gevolgd door een geheimzinnige gedaante? Het nieuwste boek van Dolfje Weerwolfje door Paul van Loon!

Door Paul van Loon. € 15,99.

Klik hier voor meer informatie.

 

  Winnen Voorwaarden

  WIN! Een educatief speelpakket van Jumbo

  Geschreven op 19 september 2014 door Redactie Kek Mama

  Kek Mama winactie Jumbo Met de educatieve spellen van ‘Ik Leer’ van Playlab kunnen jonge kinderen kennis maken met de aspecten die in de kleuterklas aan bod komen. Met ‘Ik Leer schrijven’ leren kinderen vanaf 4 jaar spelenderwijs de letters van het alfabet kennen en de eerste woordjes schrijven. Kinderen krijgen opdrachten, waarmee de fijne motoriek, die nodig is bij het schrijven, getraind wordt. Op een leuke manier zelfstandig leren lezen kan nu met ‘Ik Leer lezen’. Kinderen gaan aan de slag met een handig koffertje vol letters en één van de 15 oefenkaarten met afbeeldingen.

  Kek Mama mag 5x een pakket van Jumbo weggeven met de spellen ‘Ik Leer schrijven’ en ‘Ik Leer lezen’.  Kans maken? Vul dan het winformulier in.

  * Kijk je via de iPad? Klik dan hier.

  Over Playlab
  Playlab is het overkoepelende pre-school merk van Jumbo. De producten zijn in samenwerking met grootouders, ouders en kinderen ontwikkeld. Het doel van Jumbo is om kinderen naast speelplezier ook iets wezenlijks mee te geven. Lezen, schrijven, tellen, rekenen, maar ook samen spelen of slim denken; op iedere doos zie je in één oogopslag wat kinderen ervan opsteken. Onder Playlab vallen de labels ‘Ik Leer’ en ‘Electro’.

   Winnen Voorwaarden

   WIN! Huidverzorgingspakket van Loverock

   Geschreven op 17 september 2014 door Redactie Kek Mama

   Web_LoveRock

   Van gezichtscrème, zonbeschermingscrème tot zeepvrije douche- en badproducten: het puur Nederlandse merk Loverock is dé natuurlijke kinderverzorging en speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare huid van je kind. En het leuke is: Kek Mama mag deze maand 4x een pakket van Loverock (t.w.v. 65,-) weggeven.

   Het huidverzorgingspakket van Loverock bestaat uit: Love Pure Skin gezichtscrème, Rock My Body bodylotion en een Rock My Body Hair & Douchegel.

   Doe mee en maak kans!

   * Kijk je via de iPad? Klik dan hier.

   Over Loverock

   Loverock biedt een complete hoogwaardige verzorgingslijn voor jongens en meisjes. Van een beschermende gezichtscrème en zonbeschermingscrème tot zeepvrije douche- én badproducten. Loverock maakt alleen gebruik van natuurlijke en zachte ingrediënten zoals avocado-olie, aloë vera, olijfolie, sheabutter, vitamine E, zonnebloemolie, natuurlijke zonnefilters en een allergeenvrij parfum.

   Dit alles omdat de kinderhuid tot vijf keer droger is dan een volwassen huid. Dat komt doordat de talg producerende klieren klein zijn en de productie van huidvetten beperkt is. Daarnaast is de huidbarrière nog niet voldoende opgebouwd, waardoor de huid extra gevoelig is voor schadelijke invloeden van buitenaf. Dat vraagt om goede natuurlijke kwaliteitsproducten, die de kinderhuid zowel verzorgen als beschermen.

   Vanaf dit najaar kunnen kinderen, naast de huidverzorgingsproducten, ook genieten van pure en natuurlijke Loverock bad- en doucheproducten! Mild schuimende sulfaatvrije producten zorgen voor een leven zonder huidirritatie, prikkende ogen of andere onaangename verrassingen. Kortom: als je om je kind geeft, kies je voor Loverock.

   Deze actie loop tot 17 oktober 2014

    Winnen Voorwaarden

    WIN! Kikkerproducten

    Geschreven op 19 september 2014 door Redactie Kek Mama

    kikker actie website

    Kikker en zijn vrienden zijn geliefd door jong en oud. Het figuurtje met de rood/wit gestreepte zwembroek trekt met zijn avonturen de aandacht van vele kinderen. En ouders.

    Kek Mama mag in samenwerking met Kikker verschillende leuke producten weggeven. Wil jij kans maken op een van de vele Kikkerpoducten? Vul dan het winformulier in!

    De te winnen producten:
    - 30 x Gepersonaliseerd Kikker-boek (T.W.V. €20,95)
    - 10 x 2 kaartjes voor het Kinderboekenmuseum (T.W.V. €17,-)
    - 25 x Kikker-pakket met domino, memo, puzzel en nachtlampje (T.W.V. €39,92)
    - 1 x Kikker-kinderfeestje (voor 5 kinderen en 2 ouders, T.W.V. €110,-)
    - 50 x Set Kikker-postzegels en -ansichtkaarten (T.W.V. €19,95)
    - 30 x Kikker-spelletjespakket (T.W.V. €34,95)
    - 17 x 6-delige set Kikker-kinderbestek (T.W.V. €59,95)
    - 15 x Kikker-boekenpakket (T.W.V €66,74)
    - 20 x Kikker-pakket met knuffel, potloden, ontbijtset en vloerpuzzel (T.W.V. €53,35)
    - 40 x Compleet pakket Kikker-Loco Mini (T.W.V. €25,95)

    Deze actie loopt tot 20 oktober 2014.

     

     

     Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

     Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
     Voorwaarden

     WIN! Stylingpakket van eco.kid

     Geschreven op 19 augustus 2014 door Redactie Kek Mama

     Web_WinactieEco

     Na de zomervakantie kun je er de klok op gelijk zetten: hoofdluis! Gelukkig komt je kind er dankzij eco.kid vanaf. De biologische haarproducten van eco.kid zijn speciaal gemaakt voor kinderen en zowel preventief als ter bestrijding van hoofdluis te gebruiken. eco.kid zorgt voor het haar, is zacht voor de hoofdhuid, ruikt lekker én maakt het haar makkelijk kambaar.

     Deze maand geven we 10 anti-luis stylingpakketten van eco.kid (t.w.v. € 55,-) weg. Het pakket bestaat uit shampoo en conditioner. Daarnaast krijgen meisjes een extra anti-klit spray en jongens tuff stuff wax. Kans maken? Vul dan het winformulier in. Noem in het ‘oplossingen’ of het om een jongen of meisje gaat.

     * Kijk je via de iPad? Klik dan hier.

     Over eco.kid
     eco.kid is een biologische én gifvrije kinderlijn. Met Lice Bomb van eco.kid – het enige biologisch gecertificeerde anti-hoofdluis product ter wereld – zorg je er in een handomdraai voor dat luizen verdwijnen. De combinatie van neemzaadextract en tea tree olie werkt zeer effectief tegen die griezels! Geef luizen minder kans op jouw hoofd te gaan zitten, dus neem eco.kid mee in je schooltas dit jaar!

     Deze actie loopt tot 22 september 2014

      Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

      Deze actie is afgelopen. Onderstaande personen worden van harte gefeliciteerd!:

      Wit, C.
      Beek, R.
      Lemckert, S.
      Geers, A.
      Sinderen, S.
      Verhoeven, I.
      Veldkamp, F.
      Halsema, Z.
      Seegers, G.

      Voorwaarden