WIN! Armband met de naam van je kind

Geschreven op 25 maart 2015 door Redactie Kek Mama

Web_armbandenFijne kleuren, materialen en ontwerpen: van de sieraden van My Jewellery worden we hebberig. Deze maand mogen we 10 armbandjes met de naam van je kind erop weggeven.

Kans maken? Vul dan het winformulier in. Vergeet niet om in het veld ‘oplossingen’ de naam van je kind neer te zetten.

* Kun je het winformulier niet openen? Klik dan hier.

Extra informatie
My Jewellery werkt voor dit armbandje samen met Chanelery. Chanelery is een sieradenmerk met voor iedee wat wils. De sieraden worden allemaal met de hand, veel liefde en passie gemaakt en zijn geïnspireerd op het vrije leven en de natuur.

Deze winactie loopt t/m 25 april 2015. Winnaars krijgen bericht.

  Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

  Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
  Voorwaarden

  WIN! Donald Duck-filmpakket

  Geschreven op 19 maart 2015 door Redactie Kek Mama

  Web_Donald Duck
  Donald Duck-fans opgelet! Vanaf vandaag ligt er een bijzondere editie in de schappen. Het vrolijke weekblad staat namelijk volledig in het teken van Cinematografie. Waarom? Nou, het is alweer 120 jaar geleden dat de gebroeders Lumière de eerste film genaamd ‘La sortie des unsines Lumière’ vertoonden. In Donald Duck leest jouw kind er alles over.

  Extra leuk: we mogen 5x een filmpakket weggeven dat bestaat uit een Donald Duck editie én een filmpocket. Kans maken? Vul dan het winformulier in!

  * Kun je het formulier niet openen? Klik dan hier.

   Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

   Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
   Voorwaarden

   WIN! een verblijf in Zwitserland

   Geschreven op 27 februari 2015 door Redactie Kek Mama

   Zwitserland

   Van een heus indianenfort tot 2300 meter naar beneden crossen met een monsterstep. Nee, in Zwitserland is er buiten het wintersportseizoen nog veel meer te doen dan alleen wandelen door de bergen. Kom bijvoorbeeld tot rust in de thermale baden in Leukerbad! Dat klinkt ons als muziek in de oren.

   Bij Kek Mama maak je nu kans op een verblijf van 7 nachten in Vakantiewoning Cordelia in Saas Fee (T.W.V. € 2000,-, exclusief eten en reiskosten). Kans maken? Vul dan snel een winformulier in!

   Kijk je op de iPad? Klik dan hier.

   Belangrijke informatie
   – De voucher moet worden ingewisseld tussen 6 april en 15 november 2015.
   – De prijs is inclusief servicekosten, zoals bedlinnen, elektriciteit en schoonmaak
   – De actie is geldig voor maximaal 6 personen.
   – De prijs kan niet tegen contanten worden ingeruild

   Over Interhome
   Interhome biedt ruim 3800 vakantiehuizen aan in Zwitserland, waaronder een groot aantal in de regio Wallis. Het aanbod varieert van knusse stadsappartementen en vakantiewoningen aan het meer tot prachtige huizen in de bergen. Meer info vind je op interhome.nl.

   Deze actie loopt t/m 27 maart 2015

    Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

    Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
    Voorwaarden

    WIN! Kinderkledingset van Ninie

    Geschreven op 25 februari 2015 door Redactie Kek Mama

    Web_ninie
    Ken jij Ninie kinderkleding al? Ninie kinderkleding is de webshop met hippe, kleurrijke en fairtrade kleding voor meisjes vanaf 3 maanden tot 10 jaar. Extra leuk dus, dat Kek Mama deze maand 5 kledingsetjes (t.w.v. € 61,85 per set) mag weggeven! Kans maken? Doe mee!

    De set bestaat uit het nieuwe hippe A-lijn zomerjurkje, een roze met wit gestreepte driekwart legging en een bolero (kleur naar keuze). Je kunt kiezen uit de maten 86-92 t/m 134-140. Kans maken? Vul dan het winformulier in. Vergeet niet om in het veld ‘oplossingen’ de kledingmaat van je kind in te vullen.

    * Kijk je op de iPad? Klik dan hier.

    Niet gewonnen? Geen nood, want als lezeres van Kek Mama krijg je een cadeaubon t.w.v. € 10,- bij besteding vanaf € 20,- én gratis verzending in Nederland. Ga snel naar ninie.nl. De cadeauboncode = NINIEKEK.

    Over Ninie kinderkleding
    Ninie verkoopt sinds april 2011 haar eigen kinderkledinglijn met hippe, kleurrijke T-shirts, leggings, rokjes, jurkjes en bolero’s. Daarnaast verkoopt Ninie hippe, fairtrade kinderkledingmerken die vanuit de hele wereld komen. Daar zijn ze trots op, want Ninie is één van de 10 webwinkels in Nederland die de complete collecties verkoopt van de grote Nederlandse merken Dutch Heroes, The Dutch Design Bakery, ZieZoo en Mijn.

    Elke bestelling wordt vrolijk ingepakt en bij iedere bestelling krijg je een cadeautje voor je dochter. Winkelen bij Ninie is altijd een feestje!

     Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

     Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
     Voorwaarden

     WIN! Loco Mini-set

     Geschreven op 2 februari 2015 door Redactie Kek Mama

     M
     Grote kans dat ook jij vroeger hebt gespeeld met Loco Mini. Dit leerspel bestaat namelijk al meer dan veertig jaar! Je geheugen nog even opfrissen? Bij Loco Mini gaat het erom dat je antwoorden geeft op vragen. Op elk antwoord leg je een blokje en zodra er blokjes liggen op alle antwoorden, draai je het doosje met de blokjes om. Aan de hand van het figuur dat is verschenen, kun je zelf controleren of de gegeven antwoorden ook echt juist zijn. Spelenderwijs leren kinderen tussen de 4 en 8 jaar zo meer over allerlei onderwerpen, zoals taal, rekenen en verkeer. Tegenwoordig zijn er ook Loci Mini’s waarbij een bekend karakter centraal staat, zoals Dora, Kikker en Dolfje Weerwolfje.  Extra leuk: Kek Mama mag 10 setjes (t.w.v. € 25,95) weggeven!

     We geven de volgende sets weg:

     2x rekenen
     2x taal
     3x Dora
     3x Kikker

     Kans maken? Vul dan het winformulier in. Vergeet niet om in het veld ‘oplossingen’ neer te zetten welke Loco Mini-set je wilt winnen.

     * Kijk je via de iPad? Klik dan hier.

     Deze actie loopt tot en met 26 februari 2015. Winnaars krijgen bericht.
     De winnaars worden uiterlijk dinsdag 10 maar 2015.

      Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

      Deze actie is afgelopen. Onderstaande personen worden van harte gefeliciteerd!:

      Eefje van Hooft
      Manon Laurier
      Esther Sijben
      Janice van der Nage
      Monique Frijters
      Kristel Rauhe
      Wendy van Vugt
      Maartje Slotman
      Ilsé Kruijthof
      Nina Mol

      Voorwaarden