In de aanloop naar het verschijnen van Superjuffie in de soep, het nieuwe boek van Janneke Schotveld, heeft Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum voor de derde keer de Superjuffie van het jaar-verkiezing georganiseerd. Dit jaar in samenwerking met SEA LIFE Scheveningen.

Leerlingen konden hun állerleukste, állerliefste en állerknapste juf aanmelden om kans te maken op de titel 'Superjuffie van het jaar 2014'. Uit de honderden aanmeldingen zijn drie juffen genomineerd die op dinsdag 27 mei met hun klas naar SEA LIFE Scheveningen gekomen zijn om bij de uitreiking van de Superjuffie van het jaar-verkiezing aanwezig te zijn (en natuurlijk om een heerlijke dag door te brengen in de verrassende onderwaterwereld).

Janneke Schotveld heeft tijdens de verkiezing een stukje voorgelezen aan de klassen uit haar nieuwe boek Superjuffie in de soep. Hierna volgde het spannende moment voor alle klassen, namelijk de bekendmaking van de ‘Superjuffie van het jaar 2014’. De drie genomineerde juffen werden het podium opgeroepen en toegesproken door Janneke, met joelende en enthousiaste kinderen tot gevolg.

Het was een spannende wedstrijd maar er kan maar één de winnaar zijn en dat is Juf Janneke van OBS Corbulo in Zoeterwoude. Zij heeft dit jaar de prachtige titel ‘Superjuffie van het jaar 2014’ gewonnen. Auteur Janneke Schotveld heeft persoonlijk de oorkonde uitgereikt aan de trotse juf.